IOI Loders Croklaan

Allround onderhoudsmonteur - Wormerveer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-11-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Wormerveer Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform salaris en consign...

Wil jij graag jouw technische kennis inzetten om onze fabrieken technisch optimaal te laten functioneren? Als onderhoudsmonteur ben jij de redder in de nood die er voor zorgt dat de productieafdelingen zo weinig mogelijk hinder ervaren wat betreft technische storingen en mankementen.

 

Als Allround onderhoudsmonteur voer je diverse mechanische onderhoudswerkzaamheden uit in de productie afdelingen. Het betreft werkzaamheden zoals o.a. montage- en laswerk, (storings)onderhoud aan leidingsystemen, rotating equipment, pompen, aandrijvingen en fabrieksinstallaties.

 

Onze fabrieken produceren 24 uur per dag, stilstand is dus geen optie, zeker niet als het gaat om de productie. Als allround onderhoudsmonteur weet je alle ins & outs van de fabrieken en weet je met je technische kennis en kunde:

 • Alle voorkomende storingen in de fabriek snel en deskundig op te lossen
 • Preventief onderhoud uit te voeren.
 • Modificaties aan machines en/of apparatuur uitvoeren
 • Eigen technische werkzaamheden voor te bereiden

Het onderhoudsteam waar je in komt te werken bestaat uit 8 monteurs en 2 werkvoorbereiders die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de onderhoud van de installaties.

De Maintenance afdeling telt circa 25 specialisten die werkzaam zijn in de vakdisciplines; werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- & regeltechniek en proces automatisering. Zij leveren kennis en diensten aan de verschillende productieafdelingen m.b.t. het ontwikkelen, optimaliseren en in stand houden van technische installaties, infrastructuur en gebouwen.

 

Wat breng jij mee?
Als persoon ben je gedreven, oplossingsgericht en adem je net zoals je collega’s techniek. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Maar wat we voornamelijk op je CV willen zien is:

 • Minimaal MBO Werktuigbouwkunde niveau 3
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de procesindustrie
 • Kennis van en ervaring met las- en verspanende technieken
 • Goede computervaardigheden

Bijzonderheden:

Op deze functie is consignatiedienst van toepassing, wat inhoudt dat je ongeveer 1x per 7 weken wordt ingeroosterd.

 

Belangstelling:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John de Haas (075 629 24 04) of mailen naar hrm.lc@ioiloders.com.
Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website www.ioiloders.com.

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.

 

Wij bieden
Werken bij IOI Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. IOI Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.
Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris + consignatiedienst toeslag
 • Premievrij pensioen
 • 24 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

 

Over ons:

IOI Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie. Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie.

 

Sinds 2002 is IOI Loders Croklaan een werkmaatschappij van het Maleisische IOI Edible Oils, die eigen oliepalmplantages heeft. Vanaf dat moment is deze palmolie onze belangrijkste grondstof geworden. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt. In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Onderhoudsmonteur, WTB, werktuigbouwkunde, monteur, mechanical, lassen, verspanen, onderhoud, revisie, storingsmonteur

Contactgegevens

Contactpersoon John de Haas

Vestigingsplaats

Solliciteer