IOI Loders Croklaan

Allround Procesoperator - Wormerveer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-11-2017 Functiecategorie Productie (Operators)
Standplaats Wormerveer Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Marktconform salaris met ploege...
Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste Procesoperators voor onze plant in Wormerveer. Ben jij de teamspeler die samen met de andere procesoperators het productieproces optimaal laat verlopen? Bekijk dan onze vacature van:

 

(Allround) Procesoperator

5- ploegendienst of 6-ploegendienst

 

Op onze plant in Wormerveer hebben we meerdere fabriekslocaties, zoals de Droge Fractionering, Harding, Solvent en de Raffinaderij.
Als Allround Procesoperator ben je samen met het team verantwoordelijk voor de productie van onze halffabricaten en eindproducten conform het opgestelde productieplan.

 

Hoe ga je dit doen? Je zorgt samen met je collega’s dat het productieproces zo optimaal mogelijk verloopt, waarbij voldaan wordt aan de specificaties en voorschriften voor wat betreft kwaliteit, veiligheid, arbeid en milieu eisen.

Je zult werken met fractioneer- en raffinageprocessen. In de Raffinaderij wordt door middel van een aantal processtappen de smaak, houdbaarheid en kleur van olie verbeterd.
Naast dat we allemaal met het productieproces bezig zijn kenmerken al onze productielocaties de hechte teams.


Je werkzaamheden zijn:

 • Opstarten, bedienen, controleren en bijsturen van de productie-installaties met betrekking tot de Raffi- en Hardingsplant, zowel vanuit de controlekamer als vanuit het field.
 • Doen van voorstellen ter verbetering van werkwijzen in installaties ten behoeve van een efficiënte en effectieve productievoering.
 • Beoordelen van de kwaliteit van de producten en het nemen van maatregelen om de productie bij te sturen en het nemen van maatregelen bij producten buiten specificatie.
 • Beoordelen van technische storingen en zo nodig inschakelen van de TD.
 • Zorgdragen voor een juiste overdracht en administratieve afhandeling.

Wat breng jij mee?

Als persoon kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast staat veiligheid bij je hoog in vaandel en weet je dit uit te dragen en te handhaven. Maar wat we met name op je cv willen zien is:

 • Minimaal Vapro-B opleiding of vergelijkbare opleiding.
 • Kennis van Microsoft Office (Word, Excel) en SAP.
 • Ervaring met Honeywell procescomputers is een pré.
 • Flexibele instelling.

 

Belangstelling:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John de Haas (075 629 24 04 of 06-118 739 30) of mailen naar hrm.lc@ioiloders.com.


Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website www.ioiloders.com.


Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met
een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.

 

Wij bieden
Werken bij IOI Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. IOI Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.
Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris met ploegentoeslag
 • Premievrij pensioen
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden


Over ons

IOI Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie. Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie.

 

Sinds 2002 is IOI Loders Croklaan een werkmaatschappij van het Maleisische IOI Edible Oils, die eigen oliepalmplantages heeft. Vanaf dat moment is deze palmolie onze belangrijkste grondstof geworden. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt. In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Procesoperator, VAPRO B, MBO, procestechniek, operator, honeywell, regio amsterdam, raffinageproces, fractioneerproces

Contactgegevens

Contactpersoon John de Haas

Vestigingsplaats

Solliciteer