IOI Loders Croklaan

Customer Service Representative - Wormerveer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-01-2018 Functiecategorie Commercieel - Ondersteunend / S...
Standplaats Wormerveer Niveau Starter
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 - 127 Salaris Marktconform salaris, Variabele...

Zorg jij voor een optimale service richting onze klanten? Jij weet de waarde voor onze klanten van een tijdige, volledige en efficiënte order-to-delivery proces. Dan ben jij de persoon die wij zoeken op onze Customer Service afdeling:

 

Als Customer Service Representative sta je midden in het order-to-delivery proces, waarbij je nauw samenwerkt met de afdelingen Sales en Supply chain. Je bent samen met je collega’s de commerciële kern van onze organisatie en het operationele aanspreekpunt voor de klanten.


De afdeling Customer Service heeft als kernbegrippen klantgerichtheid, marktgerichtheid, veerkracht, efficiëntie en effectiviteit. Je komt te werken in een team van 11 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het order-to-delivery proces van onze fabriek in Rotterdam en de fabriek in Wormerveer. Vanuit ons hoofdkantoor in Wormerveer bedien je de klanten en kun jij het verschil maken.

 

Wat ga je doen als Customer Service Representative?
Operationeel is de Customer Service Representative het eerste aanspreekpunt voor klanten in het order to delivery proces. Je bent operationeel verantwoordelijk voor jouw klanten, hierbij kun je denken aan: het verwerken van orders/afroepen, onderhouden telefonisch contact met klanten en afhandelen van binnenkomende e-mail. Maar dat is niet het enige, wat je ook gaat doen:

 • Je bent het logistieke aanspreekpunt voor klanten, agenten, distributeurs en interne stakeholders (zoals de afdelingen Sales en Supply Chain).
 • Je bent de aanjager betreffende de orders naar onze klanten. Je bent in staat om overzicht te houden en ervoor te zorgen dat de klanten tijdig de bestelde volumes laden.
 • Als afdeling Customer Service werk je dagelijkse aan continue service-verbeteringen.

Heb jij het in huis?
Je bent energiek, accuraat en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast weet je zelfstandig te werken en durf je beslissingen te nemen. Voor deze leuke rol zoeken wij een enthousiaste, oplossingsgerichte collega met een no-nonsense mentaliteit. Verder herken jij je in het volgende profiel:

 • Opleiding op minimaal Hbo-niveau, bij voorkeur op logistiek of commercieel gebied.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (minimaal Nederlands en Engels).
 • Ervaring met SAP is een pré.
 • Enige werkervaring in een Customer Service rol is een pré.
 • Ervaring in - en affiniteit met de grondstof verwerkende industrie is een pré.

Wij bieden
Werken bij IOI LC betekent leuk en uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werk je samen met ongeveer 475 collega’s in een informele sfeer.
Als je over ambitie beschikt, sluit onze organisatie daarop aan met opleidingen en de kans om je verder te ontwikkelen. Daarbij krijg je volop ruimte om je functie zelfstandig in te vullen, en worden eigen initiatieven gewaardeerd. IOILC is een frisse platte organisatie met korte lijnen waar je het verschil kunt maken. Al 125 jaar lang.
Uiteraard bieden we je een zeer aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Marktconform salaris
 • Premievrij pensioen
 • 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding

 

Over ons
IOI Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO). Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie. Sinds 2002 is IOI Loders Croklaan een werkmaatschappij van de Maleisische IOI Group, die eigen oliepalmplantages heeft. Vanaf dat moment is deze palmolie onze belangrijkste grondstof geworden. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

 

Belangstelling:
Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.

 

Nog niet direct overtuigd of meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John de Haas (075 629 24 04 of 06-118 739 30) of mailen naar careers.eu@ioiloders.com
Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website www.ioiloders.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Ondersteunend / Support / Helpdesk
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Customer Service Representative, Klantenservice, Commercieel, Supply Chain, HBO,

Contactgegevens

Contactpersoon John de Haas

Vestigingsplaats

Solliciteer