IOI Loders Croklaan

E&I Technicus - Wormerveer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-11-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Wormerveer Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform salaris met consig...

Wij zoeken een gedreven en uiterst flexibele E&I Technicus voor onze fabrieken in Wormerveer.

Ben jij de technicus die er voor zorgt dat onze installaties goed onderhouden worden en iedere storing snel wordt verholpen? Ga dan de uitdaging aan bij IOI Loders Croklaan, wereldwijde producent en toeleverancier van plantaardige oliën en vetten.


Onze fabrieken produceren 24 uur per dag, ongeplande stilstanden leiden meestal tot productieverliezen en/of materiële schade en dat willen we voorkomen. Als E&I technicus weet je alle ins & outs van de fabrieken en weet je met je technische kennis en kunde:

 • Alle voorkomende storingen in de fabriek snel en deskundig op te lossen
 • Het uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhoud-, en revisiewerkzaamheden binnen het E&I vakgebied
 • Het verrichten van elektrische montagewerkzaamheden betreffende licht- en krachtinstallaties en meet- en regelinstallaties
 • Diverse werkzaamheden m.b.t. besturingsinstallaties, zowel relais en PLC techniek
 • Het nauwkeurig uitvoeren van inspectie- en kalibratiewerkzaamheden van de volgende eenheden: temperatuur, druk, flow, PH

Het E&I onderhoudsteam waar je in komt te werken bestaat uit 6 monteurs en een teamleider die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de onderhoud van de installaties.
De Maintenance afdeling telt circa 25 specialisten die werkzaam zijn in de vakdisciplines; werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- & regeltechniek en proces automatisering. Zij leveren kennis en diensten aan de verschillende productieafdelingen m.b.t. het ontwikkelen, optimaliseren en in stand houden van technische installaties, infrastructuur en gebouwen.


Wat breng jij mee?

Als persoon ben je gedreven, oplossingsgericht en adem je net zoals je collega’s techniek. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Maar wat we voornamelijk op je CV willen zien is:

 • Minimaal een MBO niveau 4 opleiding richting elektrotechniek, meet- en regeltechniek of gelijkwaardig door ervaring en/of vakopleidingen.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de procesindustrie.
 • Ruime kennis van meet- en regeltechniek.
 • Kennis van en ervaring met PLC technieken (Siemens).
 • Goede computervaardigheden.

 

Bijzonderheden:

Op deze functie is consignatiedienst van toepassing, wat inhoudt dat je ongeveer 1x per 4 weken wordt ingeroosterd.

 

Belangstelling:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John de Haas (075 629 24 04) of mailen naar hrm.lc@ioiloders.com.
Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website www.ioiloders.com.


Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.

 

Wij bieden
Werken bij IOI Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. IOI Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.
Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris + consignatiedienst toeslag
 • Premievrij pensioen
 • 24 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Over ons

IOI Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie. Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie.


Sinds 2002 is IOI Loders Croklaan een werkmaatschappij van het Maleisische IOI Edible Oils, die eigen oliepalmplantages heeft. Vanaf dat moment is deze palmolie onze belangrijkste grondstof geworden. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt. In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Elektrotechniek, Meet- en regeltechniek, Amsterdam, Monteur, Technicus, E&I, Procesindustrie

Contactgegevens

Contactpersoon John de Haas

Vestigingsplaats

Solliciteer