IOI Loders Croklaan

Logistiek Operator - Wormerveer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 19-12-2017 Functiecategorie Productie (Operators)
Standplaats Wormerveer Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform salaris met ploege...

Ben jij de teamspeler die samen met de andere logistiek operators de belangrijke toevoer naar onze fabrieken optimaal laat verlopen? Dan zijn we op zoek naar jou, de gedreven en enthousiaste Logistiek operator voor ons Tankenpark in Wormerveer.

 

Als Logistiek operator ben je samen met je collega’s veelal buiten te vinden en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de tankwagenverlading en het tankenpark. Je hebt de belangrijke taak om de grondstoffen en producten te verpompen van en naar de diverse tankenparken. Naast deze verantwoordelijke taken houdt je je bezig met het:

 • Nemen en beoordelen van de productmonsters op kwaliteit van aan- en af te voeren grondstoffen en producten.
 • Controleren van opslagcondities (stikstof, roerwerken, temperatuur e.d.)
 • Volgens opgegeven receptuur mengen en bijsturen van producten.

Als Operator Oliehuis zal je werken volgens de GMP en HACCP richtlijnen en zorg je voor een schone, veilige en hygiënische werkomgeving.

 

Wat breng jij mee?
Als persoon ben je nieuwsgierig, zelfstandig en gedreven om nieuwe dingen te willen leren. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en durf je mensen ergens op aan te spreken. Maar wat we met name op je cv willen zien is:

 • Een afgeronde VAPRO A diploma of gelijkwaardige opleiding Food Operator, Logistiek Operator.
 • Hoge mate van nauwkeurigheid en veiligheidsbesef is vereist.
 • Relevante werkervaring als logistiek operator is een pre


Belangstelling:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met John de Haas (075 629 24 04 of 06-118 739 30) of mailen naar careers.eu@ioiloders.com.
Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website www.ioiloders.com.

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.

 

Wij bieden
Werken bij IOI Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. IOI Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.
Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris met ploegentoeslag
 • Premievrij pensioen
 • 24 vakantiedagen + 23 ADV
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden


Over ons

IOI Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie. Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie.

Sinds 2002 is IOI Loders Croklaan een werkmaatschappij van het Maleisische IOI Edible Oils, die eigen oliepalmplantages heeft. Vanaf dat moment is deze palmolie onze belangrijkste grondstof geworden. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt. In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Logistiek Operator, VAPRO A, 2-ploegendienst, terminal operator, laden en lossen, Food operator

Contactgegevens

Contactpersoon John de Haas

Vestigingsplaats

Solliciteer