IOI Loders Croklaan

Open Sollicitatie Productie / Process - Wormerveer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 21-05-2015 Functiecategorie Productie (Operators)
Standplaats Wormerveer Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 32 - 40 Salaris -

We staan altijd open voor sollicitaties van talentvolle kandidaten!

We bewaren je sollicitatie in file en zullen je benaderen zodra we een concrete vacature hebben.

Voor onze klanten zijn wij de specialist op het gebied van plantaardige oliën en vetten. Onze producten worden gebruikt in voedingsmiddelen en non-food toepassingen. Onze klanten zijn onder andere actief in de productie van margarines, chocolade, bakkerijartikelen, diervoeders en kaarsen.

 

 

Belangstelling

Voor meer informatie over onze openstaande vacatures kun je contact opnemen met Debora de Vries (075 629 23 65) or per mail: hrm.lc@ioiloders.com. Tevens kun je  onze Facebook groep liken https://www.facebook.com/IOI.Loders.Croklaan.vacatures


Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website www.ioiloders.com.

 

Je kunt je sollicitatie sturen via de 'Solliciteer' button.


Wij bieden

Werken bij IOI Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. IOI Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.


Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

• Marktconform salaris

• Premievrij pensioen

• Vakantiedagen + ATV dagen - afhankelijk van leeftijd & werkniveau

• Variabele bonus

• Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden


Over ons

IOI Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie. Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie.

Sinds 2002 is IOI Loders Croklaan een werkmaatschappij van het Maleisische IOI Edible Oils, die eigen oliepalmplantages heeft. Vanaf dat moment is deze palmolie onze belangrijkste grondstof geworden. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt. In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Productie (Operators)
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden productie, process, operators, Vapro

Contactgegevens

Contactpersoon Debora de Vries

Vestigingsplaats

Solliciteer