IOI Loders Croklaan

QC Analist - Wormerveer

Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 22-11-2017 Functiecategorie Laboratorium
Standplaats Wormerveer Niveau Starter
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris Marktconform salaris, 24 vakant...
Ben je bekend met chemische analysetechnieken en zie jij werken in de voedingsmiddelenindustrie als een interessante uitdaging? Start jouw carrière als kwaliteitsanalist bij ons analytisch laboratorium in Wormerveer.

Kwaliteit is key; dit realiseren we met ons analytisch laboratorium in Wormerveer, dat geopend is van 06:00 tot 22:00. Hier worden verschillende analytische parameters continu gecontroleerd op grondstoffen, de processtappen en het eindproduct.
M.b.v. een aangepast tweeploegensysteem wordt in een cyclus van 5 weken een lawine aan data gegenereerd. Daar hebben we jou bij nodig.
 

Maak een duurzaam verschil als collegiale controlefreak
Als QC Analist verzorg je alle analyses die onze organisatie ondersteunen. Dit doe je op ons analytisch laboratorium. Jouw doel? Ervoor zorgen dat belangrijke voorschriften, procedures en documenten worden nageleefd en afgehandeld. Dit betekent dat je controles tijdig uitvoert en alle gegevens op correcte wijze administratief verwerkt.
 

Jouw succes bepaal je onder andere door het:

 • zelfstandig analyseren van monsters, op basis van geldende instructies en procedures;
 • actief meewerken aan verbeterprogramma’s, zoals Total Productive Maintenance (TPM);
 • succesvol uitvoeren, rapporteren en communiceren van alle werkzaamheden als QC Analist.

Jij begrijpt dat teveel ambitie niet bestaat
Gedreven door passie, pragmatisch en wellicht een tikkeltje té kritisch; dat ben jij. Je wordt enthousiast van analyse-uitdagingen, gaat nauwkeurig te werk en bent in staat zelfstandig je eigen boontjes te doppen op de werkvloer. Daarbij toon je voldoende lef en weet je samen met collega’s een geslaagd resultaat neer te zetten. Goede service, goede kwaliteit: dat is jouw motto.
 

Onze ideale kwaliteitsperfectionist beschikt over:

 • Minimaal een mbo 4 diploma in Analytische Chemie en 0-2 jaar werkervaring
 • Kennis van moderne analysetechnieken, zoals fysische, nat-chemische en GC
 • Ervaring met rapportage- en administratiesoftware
 • Een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een uiterst flexibele instelling voor ons tweeploegensysteem*

*Gedurende 5 weken heb je 3 weken dagdienst, 1 week ochtenddienst en 1 week middagdienst. Je werkt een volledig weekend in dagdienst, waarbij je vrijdag & maandag vrij bent.
 

Let’s create the future together: ons aanbod
Wij geloven dat innovatie niet zomaar een stap in de toekomst is: het is een avontuur dat we samen aangaan. Je krijgt daarbij kans om initiatief te tonen, je eigen functie zelfstandig in te vullen en jezelf te ontwikkelen met tal van interne opleidingen. Dit doe je niet alleen; samen met zo’n 500 collega’s ervaar je onze informele en platte organisatie. Je start met een jaarcontract, maar krijgt volop mogelijkheden om door te groeien in ons bedrijf.
 

Dit betekent werken bij IOI Loders Croklaan:

 • Een marktconform salaris & variabele bonus
 • 24 vakantiedagen & 13 Adv-dagen
 • 9,5% ploegentoeslag & 10 extra dagen compensatie voor de ploegendiensten (worden vast ingeroosterd)
 • Een premievrij pensioen & reiskostenvergoeding
   

Are you ready to go the extra mile?
Toon ons jouw ambitie door je cv en motivatie te uploaden via de 'Solliciteer' button.

Meer weten over deze functie? Bel Debora de Vries (Recruiter) op + 31 (0)75 629 2365 of mail naar hrm.lc@ioiloders.com. Voor meer info over ons bedrijf bezoek onze website: www.ioiloders.com.
 

Over ons:
IOI Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie.
Sinds 2002 is IOI Loders Croklaan een werkmaatschappij van het Maleisische IOI Edible Oils, die eigen oliepalmplantages heeft.
In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Laboratorium
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Noord-Holland, Wormerveer, Analytische chemie, laboratorium, QC, monstersafname, chemie, productie, starter, analyses, analysetechnieken

Contactgegevens

Contactpersoon Debora de Vries
Telefoon 075-629 2365

Vestigingsplaats

Solliciteer