IOI Loders Croklaan

Quality Assurance Officer - Wormerveer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-11-2017 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Wormerveer Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform salaris, 25 vakant...

Voor de Afdeling Quality Assurance zijn we op zoek naar een ervaren Quality Assurance controller. Wij zijn marktleider binnen Europa in palm olie. We onderscheiden ons zowel in kwaliteit als in duurzaamheid.

 

 

Quality Assurance Officer

 

 

Wat ga je doen als QA Officer?
Als QA officer houdt je je voornamelijk bezig met interne en externe audits, het afhandelen van klant specifieke documenten en het behandelen van klachten. Vanuit de audits zal je gaan meewerken aan oplossingen en verbetervoorstellen. Daarnaast lever je diverse maand- en kwartaalrapportages voor de interne stakeholders en neem je namens QA actief deel aan diverse projecten.

Als QA officer werk je nauw samen met je collega’s maar ook met diverse afdelingen zoals: Sales, Supply Chain, Productie en het Laboratorium.

 

Je standplaats voor deze functie is Wormerveer, maar je bent 2x per maand aanwezig bij de fabriek op de Maasvlakte en zult af en toe te reizen voor externe audits in Nederland en Europa.

 

De afdeling Quality Assurance staat voor de voedselveiligheid van onze producten en zorgt dat er voldaan wordt aan de certificeringsnormen en klant specifieke eisen.
Aangezien we in een dynamische branche werken met vele veranderingen, zal je als QA afdeling continu van op de hoogte blijven en hierop weten in te spelen.
Hierbij zijn een grote mate van accuratesse, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid belangrijke kernwaardes.

 

Wij vragen:

Als persoon ben je iemand met een proactieve instelling, resultaat gedreven en oplossingsgericht. Maar wat we met name op jouw CV willen zien is:

 • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van voedingsmiddelingtechnologie, levensmiddelentechnologie, Food Commerce & Technology of vergelijkbare.
 • Minimaal 3 jaar relevante QA werkervaring bij voorkeur in de levensmiddelenbranche.
 • Ervaring met het zelfstandig uitvoeren van interne en externe audits.
 • Ervaring met diverse kwaliteitssystemen zoals HACCP, FSSC, ISO, GFSI.
 • Ervaring in het maken van rapportages m.b.v. Business Objects en Excel.
 • Effectief kunnen communiceren op verschillende niveaus in de organisatie en hierbuiten.
 • Bereid zijn om klanten of leveranciers te bezoeken en om incidenteel voor langere tijd te reizen.
 • Beheersing van MS Office, SAP en SharePoint.

 

Wij bieden:
Werken bij IOI Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. IOI Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.
Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Variabele bonus
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Premievrij pensioen


Over ons:

IOI Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter-)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO) en heeft sindsdien een belangrijke positie en actieve rol binnen de organisatie.
Sinds 2002 is IOI Loders Croklaan een werkmaatschappij van het Maleisische IOI Edible Oils, die eigen oliepalmplantages heeft. Vanaf dat moment is deze palmolie onze belangrijkste grondstof geworden. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt. In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

 

Belangstelling:
Heb je interesse in de functie van Quality Assurance Officer solliciteer dan met je CV en motivatiebrief via de “Solliciteer” button.

Nog niet direct overtuigd of meer weten? Voor meer informatie neem je contact op met John de Haas (Recruiter 075-629 2404 of 06-11873930) of ga je naar www.ioiloders.com

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden QA Officer, Quality Assurance, Audits, voedselveiligheid, HBO, klantendocumenten, certificeringsnormen, HACCP, levensmiddelenbranche

Contactgegevens

Contactpersoon John de Haas

Vestigingsplaats

Solliciteer