IOI Loders Croklaan

Sales Representative - Wormerveer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 06-09-2017 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Wormerveer Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris 2600 - 3300 bruto op basis van ...

Voor de Sales afdeling zijn we op zoek naar (een) talentvolle Sales Representative(s). Wij zijn een wereldwijde toonaangevende producent van hoogwaardige oliën en vetten voor de voedingmiddelensector over de hele wereld. Wij onderscheiden ons zowel in kwaliteit als in duurzaamheid. Vanuit ons hoofdkantoor in Wormerveer kun jij het verschil maken bij onze klanten.

Functie-inhoud:
Als Sales Representative ben je constant in gesprek met onze klanten. In veel gevallen ben je voor hen het eerste aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Het kennen en begrijpen van de strategie en behoeften van de klant in cruciaal binnen je functie. Ze hebben jou nodig om hun doelstellingen te halen.

Je werkt voornamelijk vanuit inside sales maar bezoekt je klanten ook zodat je weet met wie je contact hebt. Via telefonische onderhandelingen sluit je contracten voor de levering van onze producten en zorg je voor de administratieve afhandeling, de planning en de correcte afname van de contracten.

Je werkt samen met veel disciplines binnen ons bedrijf, je kunt denken aan je collega’s van Sales, Trading, Supply Chain, Sustainability, Finance en Customer Service.

Je bent bezig om voor ons bedrijf het maximale uit de klant te halen in combinatie met een hoge klanttevredenheid.

Je rapporteert aan de Sales Operations Manager en je werkt vanuit het Europese hoofdkantoor in Wormerveer.

Functie-eisen:
• Opleiding op tenminste HBO-niveau, bij voorkeur op commercieel gebied;
• Je hebt affiniteit met de grondstof verwerkende industrie (business-to-business);
• Een tweetal jaar werkervaring in een commerciële functie is een vereiste; Meer jaren relevante werkervaring is meer dan welkom;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. Andere talen zoals Frans en Duits zijn een duidelijk voordeel om met je klanten te communiceren;
• Je hebt ervaring met MS Office. SAP is een pre;
• Je houdt van scoren, bent klantgericht en een goede onderhandelaar;
• Je bent stressbestendig, flexibel, pragmatisch en kunt accuraat handelen;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve werkinstelling;
• Je bent zowel zelfstandig als een echte teamspeler;
• Wij krijgen energie van jou;

We staan open voor zowel ambitieuze professionals die aan het begin van hun carrière staan, als professionals die al verder in hun carrière zijn!

Belangstelling:
Voor meer informatie over de functie kunt je telefonisch contact opnemen met Debora de Vries (recruiter) op 075-629 23 65 of mailen naar hrm.lc@ioiloders.com. Let wel: solliciteren kan enkel via de sollicitatielink. Voor meer informatie over ons bedrijf zie de website: www.ioiloders.com.

Wij bieden

Werken bij IOI LC betekent leuk en uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werk je samen met ongeveer 475 collega’s in een informele sfeer.

Als je over ambitie beschikt, sluit onze organisatie daarop aan met opleidingen en de kans om je verder te ontwikkelen. Daarbij krijg je volop ruimte om je functie zelfstandig in te vullen, en worden eigen initiatieven gewaardeerd. IOILC is een frisse platte organisatie met korte lijnen waar je het verschil kunt maken. Al 125 jaar lang.

Uiteraard bieden we je een zeer aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

•Boven marktconform salaris voor een 40-urige werkweek
•Premievrij pensioen
•24 vakantiedagen en 13 ADV dagen (welke deels omgezet kunnen worden naar salaris)
•Variabele bonus
•Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden
•Reiskostenvergoeding (wettelijk maximum)
•Goed bereikbaar per auto (eigen parking) en openbaar vervoer

Over ons

IOI Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van speciale plantaardige oliën en vetten voor (inter)nationale industriële klanten. In 2003 was ons bedrijf één van de medeoprichters van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie (RSPO). Ons gezamenlijk doel: duurzaamheid en milieuvriendelijke productie. Sinds 2002 is IOI Loders Croklaan een werkmaatschappij van de Maleisische IOI Group, die eigen oliepalmplantages heeft. Vanaf dat moment is deze palmolie onze belangrijkste grondstof geworden. Palmolie is een veelzijdige plantaardige olie met unieke producteigenschappen, die in vele duizenden eindproducten wereldwijd wordt verwerkt.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Voedingsmiddelenindustrie
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden verkoop, sales manager, account manager, binnendienst sales, commercieel, klantencontact, customer

Contactgegevens

Contactpersoon Debora de Vries

Vestigingsplaats

Solliciteer